Grupp 03-04

Nu är inomhussäsongen igång

2015-11-16 | Mats Eriksson

Sommaren är över och vi har flyttat in (de flesta) träningarna 

Sommaren är över och en inomhussäsong har börjat. I år har valt att lägga en av våra veckoträningar i Solna hallen. Det ger oss bättre möjligheter till teknikträning under vinternhalvåret. Övriga träningarna ligger i Hässlebyhallen samt på Hässelbygårdskolan. Söndagsträningen i Hässelbyhallen, kommer att vara utomhus alla udda veckor. Tänk på att vara ordentligt klädda för detta. Vi kommer att vara ute i de flesta väder. Enda undantaget är om skulle vara väldigt, väldigt kallt. Denna träning är endast 1 timme, så vi slutar vid 17:30, när vi tränar ute.

Veckans träning i Solnahallen var som alltid mycket givande. Det är många grupper som tränar samtidigt och det är trångt. Men om man ser till att inte komma ivägen för andra, så går det bra. Idag var det sprint och häcklöpning som tränades. Det känns som att alla har tagit ett stort steg framåt teknikmässigt. Förutom hårdträning, finns det även tid för umgänge och skratt. Det är kul att vi har en samanfogadgrupp som gillar att umgås. Men det får inte gå överstyr. Ett visst tålamod har vi tränare, men när vi vill ha uppmärksamhet, vill vi att man lyssnar och är tyst.


Samling

 

 


Bra om man är liten och smidig när man skall under häckarna

 

 


Någonting var visst väldigt roligt

 

 


Elias visar hur häcklöpning skall gå till

 


Kansliet informerar

Ladda ner Kostnadsräkning

Klubbens Antidopingarbete

Kansliet att har kvällsöppet till kl 19 måndagar och torsdagar. Men ring gärna och kolla innan du kommer, så att Marianne inte är på ärende just när du väljer att dyka upp: 08-739 97 06.

Fightern

Våra arrangemang

STHLM X
20 oktober 2018 »

Höstrusket
3 november 2018 »

Ansvarig utgivare: Marianne Fricke Stjernström, E-mail: , Telefon: 08-739 97 06