Långlöpargrupp

Träna med Hässelby SK!

Med tränare utbildade av 08fri, Stockholmsdistriktets friidrottsförbund och Svenska friidrottsförbundet samt av Urban Tribes.

Sällskap, kunskap och skoj - Långlöpargruppen tränar tillsammans flera gånger i veckan. Varje träning börjar på Hässelby IP, Loviselundsvägen 100.

 

Måndagar: Kul löpträning på olika sätt kl. 19. Du som är nybörjare är extra välkommen.

Onsdagar: Häftiga tröskelpass. Vi träffas kl 18:15. 

Lördagar: Intervallträning. Vi börjar med en halvtimmes uppvärmning kl 10, vi utökar distansen under vinterträningen, uppföljt med löpskola, koordinationslopp och intervallträning efter förmåga.

Söndagar: Långpass. Den lite snabbare gruppen springer i ca 90 minuter i 5 till 5,30-tempo (beroende på vilka som hänger med) från Hässelby IP kl 09.00. Gruppen springer förbi flera T-banestationer så att passets längd kan varieras beroende på hur mycket man vill springa. 

Den andra gruppen satsar på att träna inför årets Stockholm Marathon och bygger ut passen undan för undan. De startar officiellt första helgen i december och kommer håller ett tempo på 6-7 minuter per kilometer. 

Båda grupperna samlas kl 09 på Hässelby IP, Loviselundsvägen 100.

 

Vill du vara med i Långlöpargruppen? Häng på när det passar! Har du frågor så kan vi ta dem när vi ses. Vill du veta något innan du kommer, mejla till marianne.hsk@telia.com.

 

Att vara medlem i Hässelby SK kostar 800 kr om året.  

Ansvarig utgivare: Marianne Fricke Stjernström, E-mail: , Telefon: 08-739 97 06