Växjö i helgen, massor med fina resultat

2018-01-21 | Magnus Wickert

Nu var det tredje året i rad som Hässelby gästade tävlingen i Växjö. Vi har successivt blivit fler och fler som åkt med och i år var det för första gången två bussar för att få plats med alla aktiva och coacher. Klubbkänslan och stämningen var på topp när vår egen ”Tiger” drog igång hejaklacken. Man kan lugnt säga att vi både syns och vi hörs i hallen. Extra häftigt blir det på en sån här tävling när de aktiva hejar på varandra oavsett träningsgrupp och ålder. Tävlingsmässigt måste vi nog kalla helgen för en riktig succé.

Totalt under hela helgen har det presterats hela 134 nya personliga rekord, 18 pallplaceringar i hård konkurrens och inte mindre än 15 finallöpningar på 60m och 60m häck. Att vi dessutom hade fler starter än arrangerande IFK Växjö är en extra fjäder i hatten.

Stort TACK till alla aktiva och coacher som är med och gör en sån här helg möjlig, ni är underbara. Till Världsungdomsspelen i sommar siktar vi också på att fylla två bussar och göra Ullevi till vår alldeles egna arena under några dagar.

Alla resultat från helgen


Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06, e-post: kansliet@hskfriidrott.se