Fotograf Sofia Boman

Testlöpning av terräng-SM-banan

2020-01-17 | Bengt Alfredsson

Under torsdagseftermiddagen den 16 januari gästades klubben av Johan Storåkers och Jonas Hedman. På programmet stod träning och testlöpning av terräng-SM-banan. Hässelby SK arrangerar terräng-SM 24-25 oktober.

Jan Samuelsson, Tommie Nordh, Johan Storåkers och Jonas Hedman.
Foto: Bengt Alfredsson

Med på löpningen var även Tommie Nordh och Jan Samuelsson. Johan Storåkers är Svenska friidrottsförbundets ordförande, Jonas Hedman är redaktör för friidrott.se bl a, Tommie Nordh är klubbens nya kanslist och ingår i SM-kommittén och Jan Samuelsson är tränare i klubben och driver förbundets mångkampscenter i Sollentuna.

– Det var ett mycket bra träningspass, jag kommer att ringa ”Nordan” igen och boka in en träning inom kort, säger Johan.

Inlägg från Johans fb-sida.

I folkrörelsen Svensk Friidrott finns det många fina föreningar och Hässelby SK Friidrott är en av de främsta. Det gäller både idrottsligt och som arrangörsklubb. Deras verksamhet bidrar till stor samhällsnytta i en bred bemärkelse. Jag har nu ännu en gång haft möjlighet att samtala med en förening om både vardagens vedermödor och deras visioner. Sedan några dagar tillbaka är Tommie Nordh ny konsulent i Hässelby SK Friidrott. Besöket innehöll även löpning på banan för Hässelbyloppet och Terräng-SM 2020. Svensk Friidrott bygger vi tillsammans. Någonstans i skärningspunkten mellan vardagens slit och drömmarna om en bättre framtid!


Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06, e-post: kansliet@hskfriidrott.se