Stafett SM arrangeras av Hässelby mfl i vår

2018-11-07 | Magnus Wickert

Helgen 25-26 maj kommer Stafett SM att genomföras på Stockholms Stadion. Det blir ett samarrangemang mellan fler av klubbarna i Stockholm och vi hoppas på att göra ett riktigt bra arrangemang som kanske kan bidra till att stafett SM kommer att läggas flera år i rad på anrika Stadion. Det är också en möjlighet för klubbarna att spara stora pengar på att inte vara i behov av logi och transporter i samma utsträckning. Historiskt sett är också på Stadion och i Stockholm generellt som det blivit störst startfält på Stafett SM.

Tisdagen 13 november arrangeras ett möte inne på Stockholms Stadion klockan 18,30. Om du aktivt vill vara med och påverka Stafett SM ska du anmäla dig dit till anders.kullen.havdelin@gmail.com

Det bjuds på enklare middag och därefter bilda arbetsgrupper som tillsammans hjälper till att planera och genomföra Stafett - SM samt en Stafett karneval samma helg.


Kansliet informerar

Ladda ner Kostnadsräkning

Klubbens Antidopingarbete

Kansliet har kvällsöppet till kl 19 måndagar och torsdagar. Men ring gärna och kolla innan du kommer, så att vi är på plats just när du dyker upp: 08-739 97 06.

OBS! Marianne är på kurs måndag 19 november. Affe finns på plats delar av dagen; mejla hsk.friidrott@telia.com.

Senaste bildspelet

Fightern

Ansvarig utgivare: Marianne Fricke Stjernström, E-mail: , Telefon: 08-739 97 06