Fotograf Sofia Boman

Sommarjobba på Friidrottsskolan

2018-02-13 | Marianne Fricke Stjernström

Vi söker främst dig som är klubbmedlem med friidrottsbakgrund som vill ha ett roligt sommarjobb där du tillsammans med en annan ledare får ta ansvar för en egen grupp med små friidrottare.

Som friidrottsledare på sommarskolan kommer dina uppgifter att bestå av att lära ut friidrott på ett inspirerande sätt. Ett uppdrag som ledare innefattar även andra uppgifter, till exempel att lösa problem, kommunicera med andra ledare och barn, knyta skor och se till att barnen kommer både till och från friidrottsskolan med ett leende på läpparna. Samtidigt får du chansen att lära känna och agera förebild för nästa generations friidrottstalanger.

 

Krav:

För att få ansöka måste du vara född 2003 eller tidigare. Du måste även, genom att visa ett utdrag ur belastningsregistret, att du inte är dömd för sexualbrott eller våldsbrott. 

För att du ska känna dig trygg i din roll som ledare kommer vi att anordna en obligatorisk ledarutbildning som du behöver gå för att få arbeta hos oss i sommar. Där får du även vidare information om hur lägret går till.

Friidrottserfarenheter är meriterande.

Låter det här som ett jobb för dig?

Ansök via denna länk!  (senast 28 mars)


Har du övriga frågor är du välkommen att kontakta oss på hskfriidrottsskolan@gmail.com

 

Med vänlig hälsning

Paulina, Jenny & Michael


Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06, e-post: kansliet@hskfriidrott.se