SM 3

2019-09-01 | Magnus Wickert

Bronsmedaljen på 800m krigade Lollo Bivstedt hem efter en stark avslutning över upploppet. 2,11,33 var endast 0,6 från silvret vilket verkligen skulle varit en skräll. Åt Hanna Hermansson som drog iväg från första steget var det inget att göra åt, sällan är segermarginalen så stor som nästan sex sekunder. Det var den enda medaljen under avslutande dagen på SM men några poängplaceringar kompletterade dagen.

Dennis Forsman slutade femma i 200m finalen och gjorde det riktigt bra från innerbanan och tiden 21,76 var snäppet långsammare än i försöken men sannolikt snabbare ändå med tanke på banan.

I damernas kula slutade det med en femte plats för Axelina Johansson och en sjätte plats för Amanda Lejros. För Amanda var det näst längsta stöten någonsin med 13,44.

Spjut herrar inledde dagens teknikgrenar. Jakob Samuelsson lyckades inte riktigt nå längderna från förra helgens Finnkamp, 72,79 blev det till slut vilket räckte för en femteplats. Olof Hansson och Kamil Kaminski lyckades inte nå slutfinalen.

I sista loppet för dagen krigade Rickard Gunnarsson och Anton Persson hela vägen ner på upploppet. Det var ett jämnt lopp med sex löpare inom 1,5 sekund. Rickard slutade som femma och Anton som sjua.

Längdhoppet avslutade dagen och innehöll bland annat Michel Torneus avskedstävling. Fredrik Samuelsson lyckades bäst med 7,17 endast två centimeter före Carl af Forselles. Det räckte för sjunde och åttonde plats. Fredrik avstod dock de sista tre hoppen som en försiktighetssåtgärd när inte kroppen kändes helt hundra.

Alla resultat


Kansliet informerar

Kansliet har oregelbundna öppettider. Mejla hsk.friidrott@telia.com om du behöver hjälp.

Köp kläder: Webbshop

Till Kostnadsräkningen

Klubbens Antidopingarbete

Utbildningsplattformen
Sport conference 

Vill du inte att ditt friidrottande barn ska vara med på bild på klubbens hemsida? Mejla marianne.hsk@telia.com!

Senaste bildspelet

Fightern

Våra arrangemang

Kalvruset
5 oktober 2019 »

Tjur Ruset
5 oktober 2019 »

Hässelbyloppet
13 oktober 2019 »

STHLM X
19 oktober 2019 »

Höstrusket
2 november 2019 »

Mine to Run
17 november 2019 »

Ansvarig utgivare: Marianne Fricke Stjernström, E-mail: , Telefon: 08-739 97 06