Saknas 300 funktionärer till höstens arrangemang

2021-07-22 | Magnus Wickert

Vi är fullt medvetna om att det är tufft för alla att då det är väldigt fullt i kalendern fram till mitten oktober. Men det är mycket speciella omständigheter i år. Att genomföra arrangemangen är oerhört viktigt för föreningens ekonomi de kommande åren. Nu har påminnelser skickats ut till nästan alla medlemmar som vi inte hittar anmälda ännu. Hoppas nu att alla som inte redan anmält sig gör det omgående.

Några ändringar av våra arbetsuppgifter pga pandemin:

  • Nr lappsutdelning utspridd på fler dagar i Mall of Scandinavia men med färre funkisar/ tid.
  • Vätskekontroller bemannas med färre funktionärer pga färre löpare/ startgrupp.
  • Många redan anmälda över 18 kommer att behöva flyttas till uppgift som trafikvakt då banan är det mest högprioriterade uppgiften vi har.
  • OBS att trafikvaktsuppdrag är PRIO 1 eftersom polisen kan stoppa loppet från att starta om vi inte har tillräckligt med folk runt banan. Det medför riktigt dålig PR för arrangemanget om något sådant skulle inträffa. Antal vakter utefter banan blir inte mindre även om antalet löpare / startgrupp minskar.

Du kan anmäla dig som funktionär via följande länk om du inte redan anmält dig. Kallelser skickas ut ca 1-1,5 vecka före resp tävling/ uppdrag. Anmäl dig som funktionär via länken nedan:

ANMÄL DIG HÄR

Medlemskrav är som tidigare minst 6 tillfällen/ år för 15 år och äldre (födda 2005 och äldre) och minst 4/ år för yngre aktiva.

Antal starter i respektive startgrupp kommer att avgöra hur långa arbetsdagarna blir på de stora loppen. Således får vi se sluttider på resp uppdrag som en cirka tid. Vi hoppas och tror att alla medlemmar ställer upp på att det blir lite längre dagar än vanligt

 

                                                                                                             Funktionärsansvarig

                                                                                                             Magnus Wickert


Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06