Simon Pettersson. Foto: Deca Text&Bild

Rekordrabatt på Friidrottsskolan genom Svenska Bostäder

2019-04-12 | Marianne Fricke Stjernström

Äntligen är det klart med de kommunala bostadsbolagen. Barn som bor i Svenska Bostäder, Familjebostäder, Stadsholmen och Stockholmshem får anmäla sig till rekordlåga priser till årets Friidrottsskola!

Barn som bor i de kommunala bostadsbolagen får 1000 kronor i rabatt på en fem dagars friidrottsskolevecka i Hässelby! Aldrig har Svenska Bostäder, Familjebostäder, Stadsholmen och Stockholmshem satsat på en sådan stor sponsring för klubbens Friidrottsskola.

Hässelby SK arrangerar sedan flera år en populär Friidrottsskola på Hässelby IP. Friidrottsskolan är öppen för pojkar och flickor från 7 till 14 år (födda 05 – 12). Där prövas och övas på friidrottens olika grenar, t.ex. höjdhopp, längdhopp, löpning, spjutkastning och kulstötning.

De kommunala bostadsbolagen har sponsrat sina boende tidigare, men aldrig till denna grad. 

Hässelby SK är en  av landets främsta friidrottsklubbar. Duktiga och entusiastiska friidrottare från Hässelby SK som har gått en ledarutbildning jobbar på Friidrottsskolan. Förutom friidrott under sommardagarna blir det lekar, tävlingar, skoj och skratt. Deltagarna delas in i olika grupper efter ålder. 

Självklart får barn som inte bor i de kommunala bostadsbolagen vara med på Friidrottsskolan! 

 

Anmäl dig här! >>>

Läs mer om Friidrottsskolan >>>

Se filmen om Tiger! >>>

 


Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06, e-post: kansliet@hskfriidrott.se