Grupp 03-04

Mälaröspelen

2016-05-18 | Mats Eriksson

Stort deltagande och fantastiska resultat från vår grupp under året Mälaröspel

I helgen avgjordes Mälaröspelen. Vädret var i kyligaste laget, men det var värmande att se så många tjejer från vår grupp ställa upp. Vi dominerade inte bara med flest deltagande, vi erövrade även flest medaljer.

På 60 m kvalificerade sig  fyra av våra tjejer till final (fem om vi räknar in Carro, som blir "Hässelbyare" denna vecka). I finalen blev Marika 2:a och Emelie B 3:a. Höjdtävlingen vanns av Marika och Emelie B blev 3:a (Carro 2:a). På 200m var hela pallen "Hässelbyare". Emelie B vann, Laura 2:a och Marika 3:a. Längd tävlingen vanns av Carro. Lisa gjorde dock en fantastisk längdhoppstävling och placerade sig 3:a. Kula blev en ren uppvisning av oss, då vi tog de 6 översta placeringarna. Emelie B vann, Laura 2:a och Marika 3:a. Laura gjorde en enastående tävling och krossade sitt personliga rekord. Inte många deltog på 800m, men Emelie M gjorde en tapper insatts. Tuva som ännu ej är klar för klubben knep där en silvermedalj.

Elias gjorde som vanligt en bra tävling. På 60m satte han ett fin fint personligt rekord, med tiden 7,99. I finalen blev han dock oturligt diskad p.g.a tjuvstart. I övrigt tog Elias Guld i Kula och Längd, samt Silver på 200m och höjd.