Fotograf Sofia Boman

HSK Runners

Känd tränare föreläser om löpträning söndag 24 april

2016-04-07 | Marianne Fricke Stjernström

Söndagen den 24 april kommer Bosse Strandberg, en känd och jätteduktig löptränare att prata löpning för klubbens alla löpare i klubbhuset. Därför byter vi dag för träningen vecka 16. Vi ställer in lördagsträningen den 23 april och tränar på söndagen den 24 april i stället.

Vecka 16 byter vi träningsdag. Vi ställer in lördagsträningen och tränar söndagen den 24 april istället. Då kommer nämligen Bosse Strandberg till Hässelby IP och föreläser om sin syn på träning och livet runt det.

Bosse tränade bland annat Sara Wedlund under hennes karriär (med en OS-final, en VM-final på 5000 meter, ett EM-gul i terräng och ett IEM-silver på 3000 meter på meritlistan).

Alla klubbens löpare är inbjudna. Programmet för dagen ser ut enligt följande:

Du som vill springa långpass kan hänga med på det gemensamma passet med start. Kl. 9.00 och för dig som vill springa kortare startar vi kl. 10.00. Det blir distanslöpning i varierande längd, med ett bord för vätska på Hässelby IP, som man bör springa förbi med lämpliga varvningar från uppvärmningsvarvet, hässelbyloppsbanan eller någon annan variant på varv.

Efter avslutat pass äter vi lunch mellan kl. 12.00-13:00. Då kan vi också mingla runt lite och snacka.

Vid 13.00 börjar Bosse snacka.

Vi avslutar dagen med eftersnack för dem som vill.

Anmäl dig till albin81@live.se! så att vi kan beställa rätt antal portioner pasta ifrån restaurangen Frandis.

Är du vegetarian eller glutenintolerant eller något sådant meddela albin81@live.se i så fall. Vi tar självkostnadspris för maten. 100 kr per person för mat och fika.

/Albin Johansson Conny Sundh, Bosse Strandberg och Marianne Fricke Stjernström


Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06, e-post: kansliet@hskfriidrott.se