Junior- och ungdomsgrupp

Jullovsträning - uppdaterad 20 dec

2020-12-20 | Magnus Wickert

Igår kväll fattades beslut i Stockholms Stad att med omedelbar verkan stänga alla hallar och att inga organiserade gruppträningar ska genomföras. Beslutet sträcker sig fram till 24 januari och gäller alla åldersgrupper och både inomhus- och utomhusträningar. Man avråder även från spontana gruppträningar utomhus men understryker också vikten av att fortsätta träna. Vår sjukvård är ansträngd till bristningsgränsen och måste få en nedgång i antal sjuka för att klara av att ge vård. 

Dagens pass vid Maltesholmsbadet genomförs således inte samlat i små grupper, ni genomför träningen på egen hand på valfri plats istället.

Uppvärmning + pendlingar + 4x skipping + 4x stelben + 4x rytmiska mångsteg i backe (ca 40m)

Löpning i backe 3x 5x 80m 75-80% tempo gångvila ner och seriepaus på 6-8 min - fokusera på löptekniken

Nedjogg stretch

Vecka 52 är från början planerat att vara en extra lätt vecka med mycket återhämtning och lågintensiv träning. Ni får valfritt under veckan genomföra:

2 pass utegym där ni fritt jobbar igenom hela kroppen ca 45 min 3x 10-15 beroende på övning. 

2 pass Lättare jogg 30 min + noga stretch av hela kroppen i minst 20 min 

Vi kommer att skicka ut träningsprogram för er via Sportadmin löpande under veckan så att ni får planerade pass att genomföra från och med vecka 53 och fram till 24 januari.

KOM IHÅG !!!

Fokus på det som är positivt och lägg din energi på det som du kan påverka i den riktning du vill.  Ta hand om dig och din familj.


Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06, e-post: kansliet@hskfriidrott.se