Magnus Wickert. Fotograf Sofia Boman

Juldags-bänk i gymmet på IP

2018-12-25 | Isak Hampel Klang

Traditionen att försöka avsluta året med personliga rekord i gymmet återkom även detta år med Juldagsbänken på IP. Ett taggat gäng vrålade tillsammans fram ett antal personliga rekord i bänkpress och frivändning. 

En inspirerande blandning av ungdomar, juniorer och elit var på plats i förhoppning om att julskinkan hade varit den perfekta uppladdningen för att slå PB i gymmet. Och för många var så fallet. 

Den nyblivne hässelbyaren Calle af Forselles slog till med 105kg i frivändning, PB. Den två år yngre mångkamparen Elias Lind ville inte vara sämre och slog även han till med 105kg i frivändning, personligt rekord även där. 

I bänkpress slängde Jakob Samuelsson upp 130kg utan problem, personligt rekord med mersmak där. Tyngst pressade besökande Daniel Ståhl med 170kg på stången. 

Jakob SamuelssonJakob Samuelsson passas av Rasmus Olofsson och Patrik Lindstedt

Patrik Lindstedt passas av Fredrik Samuelsson

Rasmus Olofsson passas av Patrik Lindstedt

Främre raden fv: Elias Lind, Carl af Forselles, Jesper(HSK fotboll) ,Julia Samuelsson, Jakob Samuelsson, Mauri Lindstedt
Bakre raden fv: Jan Samuelsson, Maria Samuelsson, Fredrik Samuelsson, Åke Ruus(Spårvägen), Rasmus Olofsson, Jan Ståhl(Spårvägen), Daniel Ståhl(Spårvägen), Patrik Lindstedt
Selfie-fotograf: Isak Hampel Klang


Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06, e-post: kansliet@hskfriidrott.se