Hässelby på Finnkampen

2018-09-04 | Magnus Wickert

Med nio aktiva på seniorkampen och tre aktiva på ungdomskampen var Hässelby en av de mest representerade klubbarna under helgen som gick. Bland seniorerna klippte Frida Åkerström till med nytt personligt rekord i damernas kula och knäckte också för första gången "dröm 17" med 17,11. Hon slutade tvåa i tävlingen. Simon Pettersson hade samma placering i manlig diskus efter årets suverän Daniel Ståhl. Simons 63,16 är fortsatt världsklass och en otrolig första säsong i HSK´s färger kan vi snart lägga till handlingarna. Men först ska Castorama maxas ordentligt.

För våra ungdomar blev det idel segrar under helgen. Lovisa Bivstedt segrade i flickornas 800m på 2,11,19 men också i stafetten 4x400m.

Anton Axelsson drog ifrån i 1500m loppet till en säker seger på dryga 4,07. Anton som denna säsong gått från klarhet till klarhet fick kröna bansäsongen med seger för att sen kunna ställa in siktet på terrängen.

Stafett 4x400m blev det också för Gustav Gahne som deltog i vinnande laget på Ungdomssidan. En grym första säsong i Hässelby för Gustav.

Alla resultat


Kansliet informerar

Ladda ner Kostnadsräkning

Klubbens Antidopingarbete

Kansliet har kvällsöppet till kl 19 måndagar och torsdagar. Men ring gärna och kolla innan du kommer, så att vi är på plats just när du dyker upp: 08-739 97 06.

OBS! Marianne är på kurs måndag 19 november. Affe finns på plats delar av dagen; mejla hsk.friidrott@telia.com.

Senaste bildspelet

Fightern

Ansvarig utgivare: Marianne Fricke Stjernström, E-mail: , Telefon: 08-739 97 06