Funktionär 2019 - saknas framför allt trafikvakter

2019-04-02 | Magnus Wickert

Det saknas fortfarande 150 funktionärer till årets arrangemang. 50 av dessa på ASICS Stockholm Marathon  där det krävs flera trafikvakter. Påminnelser har gått ut via mail till de flesta som inte redan anmält sig under början på veckan. Nu gör vi ett sist ryck och fyller upp alla uppdrag.

Vi påminner alla om medlemskravet som är MINST 4 tillfällen för de som är födda 2005 och yngre samt 6 tillfällen för alla födda 2004 och äldre. 

När ett uppdrag blir fullt går det inte längre att anmäla till det. Först till kvarn gäller alltså. Men observera att alla uppdrag kan skifta i tid under dagen utifrån tävlingsledningens behov. I nödfall kan också funktionärer flyttas från ett uppdrag till ett annat om vi bedömer att resurserna behövs mer på annat håll.

Ett sådant exempel kan vara banvakter som är absolut nödvändigt att vi fyller kvoten på. Polismyndigheten kan stoppa en start av ett lopp om det saknas folk efter banan. Det skulle generera en onödig negativ publicitet och därmed också färre anmälda löpare året därefter. På en vätskekontroll kan man däremot vara några färre än planerat och ändå lösa uppgiften.

För anmälan som funktionär - fyll i blanketten

OBS när du anger medhjälpare måste du kanske fylla i blanketten mer en än gång om antal medhjälpare är olika vid olika datum. Annars blir det fel i systemet.

Kallelser till respektive lopp skickas ut 1-1,5 vecka före respektive evenemang. 

Under perioden 25 maj och 18 juni måste vi verkligen jobba på ordentligt eftersom det ligger många tävlingar under den perioden. Du som medlem kan självklart skicka en ersättare för dig om det skulle krocka med exempelvis en viktig tävling eller liknande. Huvudsaken är att uppdragen blir genomförda eftersom de ligger till grunder för ca 90% av vår ekonomi.

Om alla medlemmar gör det de ska så kommer vi att täcka alla uppgifter och dessutom kanske kunna ta på oss några fler uppdrag mot slutet av säsongen. 

Det är också ett sätt att spara ekonomiskt eftersom vi då slipper att hyra in externa funktionärer från andra idrottsklubbar.


Kansliet informerar

Kansliet har oregelbundna öppettider. Mejla hsk.friidrott@telia.com om du behöver hjälp.

Köp kläder: Webbshop

Till Kostnadsräkningen

Klubbens Antidopingarbete

Utbildningsplattformen
Sport conference 

Vill du inte att ditt friidrottande barn ska vara med på bild på klubbens hemsida? Mejla marianne.hsk@telia.com!

Senaste bildspelet

Fightern

Våra arrangemang

STHLM Urban Trail
11 augusti 2019 »

Stafesten för UNICEF
21-22 augusti 2019 »

Tjejmilen
31 augusti 2019 »

Lilla Tjejmilen
31 augusti 2019 »

RAMBOLL Stockholm Halvmarathon
7 september 2019 »

Tjur Ruset
5 oktober 2019 »

Kalvruset
5 oktober 2019 »

Hässelbyloppet
13 oktober 2019 »

STHLM X
19 oktober 2019 »

Höstrusket
2 november 2019 »

Mine to Run
17 november 2019 »

Ansvarig utgivare: Marianne Fricke Stjernström, E-mail: , Telefon: 08-739 97 06