Fredrik & Jakob Samuelsson

Fina resultat på juldagsbänken

2019-12-26 | Bengt Alfredsson

Janne Samuelssons traditionsenliga Juldagsbänk avgjordes som tidigare på juldagen.

I år föregicks tävlingen av ytterligare utsmyckning av gymmet. Ett klubbmärke samt porträtt av de två viktigaste ledarna i klubben sattes upp på väggen.

Lars-Johan Oscarsson formade friidrottssektionen genom en stark värdegrund och god ekonomi, han byggde upp och vidareutvecklat klubben från en liten kvartersklubb till Sveriges bästa friidrottsklubb.

Anders Olsson är den andre som varit viktigast för Hässelby friidrotts utveckling.

Båda idrottsentusiaster och båda med hög idrottslig kompetens. Den ena idrottsmagiker och filosof den andra entreprenören som såg till att lyfta vår ekonomi. Båda med ett stort hjärta för friidrotten och där båda haft förmågan att se och stötta individen såväl som gruppen.

Tävlingen
Det bjöds som vanligt på fina personliga resultat i bänkpress och frivändning. Dessutom sattes det ett smaskigt rekord i ryck av Jesper Hellström med 82,5 kg. Jakob Samuelsson persade med 7,5 kg i bänk. Han gjorde 140 kg och passerade därmed farbror Stefans 136 kg från fornstora dagar.

Anton Persson slog till med 76 kg i frivändning och fotbolls-Jeppe tog 70 kg i bänk.

Patric Sjöö från gamla 112,5 till 127,5 kg. Vice ordförande Maria skickade upp sina årliga 50 kg i bänk. Ingvar Andersson körde några reps. på 40 kg i bänk, starkt av en 80-årig grabb!

Alla njöt av social samvaro, pepparkakor, kaffe och julmust.


Ansvarig utgivare: Jenny Rudin, telefon kansliet: 08-739 97 06, e-post: kansliet@hskfriidrott.se